Volvo XC40 llança el motor T3 Model de tres cilindres / 9,4 segons break 100

- Nov 14, 2020-

Recentment, segons els informes dels mitjans de comunicació a l'estranger, Volvo XC40 va llançar el model T3, que estarà equipat amb un nou motor turbocarregat de tres cilindres 1.5T per primera vegada. Actualment, aquest model es pot demanar a l'estranger. Amb la introducció de la T3, la barrera d'entrada per a XC40 es reduirà encara més.


Pel que fa a l'aparença, el XC40 de nova potència a l'estranger encara continua l'estil de disseny familiar de Volvo. Els elements de Thor's Hammer i Viking's Axe encara es conserven, i el disseny corporal de dos tons està més de moda, destacant els elements juvenils.


La part interior encara continua l'estil de disseny escandinau de Volvo. La consola central està esbiaixada cap al costat del conductor. Els models de gamma alta estan equipats amb una pantalla d'exhibició de 9.2 polzades, i tot el sistema ve estàndard amb un panell d'instruments LCD complet de 12.3 polzades.


A més, a l'estranger XC40 va llançar 3 versions, incloent Momentum, R-Design i Inscription. Els models momentum utilitzen rodes d'aliatge de 18 polzades amb bigues led actives, sistema d'infotainment de 9 polzades, interconnexió intel·ligent, aire condicionat automàtic de doble zona, control de creuer, inici sense clau i eixugaparabrises de detecció de pluja.


La versió R-Design utilitzarà graelles d'admissió d'aire negre, plaques anti-skid davanteres i posteriors, sostre negre i habitatges de mirall lateral, finestres posteriors tintades, tubs d'escapament duals i rodes d'aliatge de diamants negres mats.


La inscripció es basa en Momentum, afegint disseny Driftwood, plaques embolicades en cuir, seients amb funció de ventilació, llums ambientals, palanca de canvi de vidre Orefors, pedals de peu elèctric i reixeta cromada.

Volvo


En la part de potència, el motor de tres cilindres 1.5T T3 té una potència màxima de 115kW (156 PS), un parell màxim de 265N·m, i una acceleració de 9.4S per 100km. La part de transmissió es coincideix amb una caixa de canvis manual de 6 velocitats, i 8AT es coincidirà més tard. Volvo ha anunciat el preu oficial de la guia per a la versió britànica T3, a partir de £ 27,610 (equivalent a RMB 243,500).