El Volkswagen Touareg afegeix un sistema d’aparcament automàtic remot

- Nov 13, 2020-

Recentment, Volkswagen ha anunciat oficialment que el Volkswagen Touareg ha afegit una funció d’assistència de control remot per a telèfons intel·ligents, cosa que significa que el telèfon intel·ligent es pot utilitzar com a control remot per controlar de forma remota el vehicle per aparcar automàticament, etc.


S'ha informat que aquesta funció es basa en Park Assist i utilitzarà les 4 càmeres originals i els 12 sensors d'ultrasons del Touareg per realitzar estacionament automàtic; i també s’eliminarà el sistema d’aparcament semiautomàtic que originalment havia de seure al cotxe.


Al mateix temps, el sistema proporciona dos modes de funcionament: en el primer mode, el conductor pot seure al seient i començar a buscar places d’aparcament fent clic a" P" a la pantalla i, a continuació, el vehicle detectarà una o més places d'aparcament adequades i la mostrarà a la pantalla; després, després que el conductor seleccioni l'espai d'estacionament, el comptador mostrarà el missatge" premeu el fre i manteniu premut el botó o seleccioneu el sistema d'assistència a l'estacionament amb control remot" recordatori del missatge i, finalment, el conductor només ha de prémer el botó El vehicle es pot aparcar completament automàticament.


En el segon mode, el conductor es troba fora del Touareg i utilitza el" VW Remote Park Assist Plus" aplicació al telèfon intel·ligent per controlar de forma remota el vehicle per aparcar; al mateix temps, el conductor ha de continuar pressionant el botó de l’APP, si aixequeu el Touareg, l’aparcament automàtic s’aturarà immediatament.


A més, en ambdós modes, el Touareg pot suportar la funció de conduir automàticament fora de l’aparcament. El conductor només ha de prémer el botó d’inici del telèfon intel·ligent per engegar el motor mitjançant l’aplicació VW Remote Park Assist Plus; després d'engegar el motor, es mostraran les operacions disponibles per sortir del lloc d'estacionament al telèfon, com ara"&frontal esquerre; o"&frontal dret quot ;. Ara el controlador només ha de seleccionar la direcció i activar l’operació de sortida prement el botó" icona del botó.