Mapa oficial de vehicles oficials modificats Honda INSIGHT, l’aspecte és més esportiu

- Nov 15, 2020-


Honda va anunciar oficialment una nova versió modificada d’INSIGHT, que pot anunciar alguns canvis a INSIGHT del 2019, i participarà a la SEMA Modification Exhibition 2018 a Las Vegas, EUA.


Des del punt de vista de l'aparença, l'estil general de la nova versió oficial modificada d'INSIGHT és més pràctic. La principal diferència respecte a la versió normal són les rodes SBK de 17 polzades, els detalls de les làmpades de boira, el recinte negre del para-xocs davanter, la faldilla lateral negra, etc. Segons les informacions oficials, el cotxe també estarà equipat amb sistemes d’il·luminació interior llums i llums ambientals del tauler de guarniment de portes.


No s’espera que es canviï la potència. Com a referència, el nou INSIGHT utilitza el sistema d’alimentació híbrida de tercera generació d’Honda&# 39 amb motors dobles de 1,5 L +. La potència màxima d’aquest sistema és de 112 kW (152 CV), el parell màxim és de 267 N · m i hi ha Sport i Eco. Hi ha tres modes de conducció, Normal i Normal, opcionals. Segons informació oficial, el seu consum de combustible és de 4,24 L / 100 km.