S’estrena el SUV IX elèctric pur emblemàtic de BMW

- Nov 12, 2020-

L’11 de novembre, BMW va llançar oficialment la versió de producció massiva iNEXT" iX" ;. El nou cotxe es posiciona com un SUV mitjà i gran i és el primer model construït sobre una nova plataforma elèctrica pura. La potència es basa en la tecnologia eDrive de cinquena generació, que pot generar una potència màxima de 370 kW (500 CV) i pot aconseguir una durada de la bateria elèctrica pura de més de 600 km. A més, el nou cotxe començarà a produir-se a la planta de BMW Dingolfing a la segona meitat del 2021 i es llançarà al mercat a finals del 2021.


BMW va dir que el disseny d'iX és de dins cap a fora, amb l'objectiu de proporcionar als conductors i passatgers una experiència de vida d'alta qualitat. El seu disseny exterior senzill mostra una nova forma de viatjar.


Els funcionaris van afirmar que, per tal d’assegurar la màxima precisió a l’hora d’utilitzar el sensor de radar instal·lat darrere de la xarxa renal, s’utilitza un procés de recobriment al buit a nivell nano a la fabricació de la xarxa. El plasma es sinteritza sota alt buit mitjançant la tecnologia làser per produir dos colors diversos i efectes 3D visibles.


La pantalla frontal HUD d’última generació adopta per primera vegada un disseny sense marc. En comparació amb el disseny còncau anterior de la consola central, ara es pot instal·lar a ras a la superfície del tauler de control; i el contingut de visualització admès inclou: velocitat en temps real, límit de velocitat efectiu, missatges, indicadors d’estat del sistema d’ajuda al conductor, guies detallades de navegació d’Apple Carplay i una llista d’informació sobre telèfon i entreteniment.

BMW-iNext-SUV-27