Interfície de vídeo multimèdia per Benz W211

Es tracta d'un reproductor MP4 integrat en el quadre de la interfície de vídeo de navegació especial per al sistema de Mercedes Benz NTG5.0 5.1 amb sistema de iOS 4.4 / 5.1 d'Android, ofereix navegació GPS en línia, connexió WiFi, Internet 3G, mirall de telèfon d'Android / iOS.
Xateja ara

Detalls del producte

Descripció:

Es tracta d'un reproductor MP4 integrat en el quadre de la interfície de vídeo de navegació especial per al sistema de Mercedes Benz NTG5.0 5.1 amb sistema de iOS 4.4 / 5.1 d'Android, ofereix navegació GPS en línia, connexió WiFi, Internet 3G, mirall de telèfon d'Android / iOS.

Compatible amb vehicles següents:

Ajust per a Benz A, B, C, CLA, CLS, GLE, GLA, GLC 2014-2018

Sistema NTG5.0 / 5.1 4pin rodó connector de vídeo HSD

Característiques:

· Els connectors de connectors i connectors fan que la instal·lació sigui senzilla i senzilla, simplement feu que l'arnès de potència i el cable LVDS s'insereixin darrere del CD i, a continuació, es faci el treball.

· Replantament de telèfons intel·ligents amb telèfons iOS i Android amb resolució 1080P: totes les pantalles d'aquests telèfons intel·ligents es poden reflectir a la pantalla del cotxe, inclosa la navegació, la web, els jocs, etc., la connexió 1080P s'utilitza per garantir la qualitat d'imatge de lliurament.

· Reproduïu tot tipus de fitxers de format d'àudio, MP3 i MP4, MP5, amb pantalla HD

· El quadre CAN s'utilitza per generar senyal invers, de manera que la instal·lació de la càmera és senzilla i simplement es connecta i reprodueix.

· La navegació està integrada i és el sistema Android iOS, el botó s'utilitza per controlar el mapa, sense necessitat d'utilitzar un panell tàctil addicional a la pantalla LCD OEM:

A. El botó OEM s'utilitza per controlar el mapa, els usuaris només fan girar o prement el botó repetidament, la selecció de la icona al mapa canviarà al mapa i l'usuari farà executar la selecció. Aquesta operació té l'estil OEM.

B. Quan es troba en el mode de mapa inserit: el botó pot anar lliurement, mentre que en el mode OEM només es pot girar en una selecció limitada.

C. L'operació del control no té operacions de fons.

També es pot mostrar una pantalla creuada inserida al mapa [quan DIP1 a CAN box = DOWN], de manera que quan l'usuari gira el botó, la creu es mostrarà cap a l'esquerra o cap a la dreta. El botó de pujar / baixar farà que baixi o baixi. Un operador d'empenta executarà un toc al centre creuat. D'aquesta manera, es pot recolzar qualsevol mapa del mercat d'accessoris. El control es lliurarà en mode de mapa inserit, i no tindrà operacions de fons a la ràdio OEM.

Paràmetre del sistema d'Android:

图片4.jpg


Hot Tags: interfície de vídeo multimèdia per a Benz W211, fabricants, empresa de solucions, en estoc, descompte de compra, menú OEM d'automòbil, elecció d'automòbil

Investigació

You Might Also Like